ATT ÄGA EN VATTENMASKIN

Hem / Information / Att äga en vattenmaskin

VILL DU VETA MER?

Genom vårt arbete vill vi berika människor genom att stärka deras helhetshälsa och ekonomi. Vi är stolta att arbeta som distributörer av Kangen vatten.

 

KONTAKTA OSS→

ATT ÄGA EN VATTENMASKIN FRÅN ENAGIC

Vi berättar här kortfattat hur en distributör hjälper dig med ditt köp, samt vad du bör ha i åtanke då du snart blir ägare av en vatten joniserings maskin från Enagic. Vi beskriver sedan företaget Enagic kortfattat.


Vi vill presentera några av Enagics produkter som vi själva gillar. Vi på Nordisk Urkraft är nöjda med produkterna vi själva investerat i, och står för den helhjärtade kvalité och service Enagic erbjuder. Vi har översatt lite av Enagics produkt information till svenska och förklarat några fördelar vi själva funnit med produkterna för att kunna presentera några val för dig.

På Enagics hemsida finner du en översikt av vattenmaskinerna med…
 • fullständig information.
 • samtliga priser.
 • info om möjlighet att handla av Enagic på avbetalning.
Här är länken till Enagics hemsida.
Vi skriver ej ut priserna här av den enkla anledningen att euro kursen ändras dagligen, och vi vill alltid ge dig rätt information. Notera att Nordisk Urkraft är en informationsplattform och vi är ett team som distribuerar Enagics produkter, vi säljer inget på vår hemsida.

Jag vill ha en vattenmaskin. Hur handlar jag? 

Personen som introducerat dig till projektet är din sponsor- din kontaktperson. Den personen hjälper dig lägga beställning när du bestämt vilken produkt/vilka produkter du vill ha. Detta görs via beställnings formulär som ni skriver ut eller fyller i på datorn. Båda parter ska signera formuläret. Du får också hjälp att beställa rengöringstillbehören som behövs. Varorna levereras hem till dig med all den information du behöver. Vi rekommenderar dig att fråga oss eller din kontaktperson om du inte är säker på vilken produkt som är bäst för dig. Har du hittat oss online utan en kontaktperson och vill handla en Enagic produkt? Kontakta oss här.

 

Vad ska jag tänka på om jag vill beställa?

Räkna med några hundralappar för frakt. Bor du i Sverige är närmsta Enagic kontoret i Tyskland, och därifrån skickas produkterna direkt hem till dig. Är du hemma skriver du på och tar emot paketen, eller så hamnar de på utlämnings ställe där du legitimerar dig och hämtar paketen.

Beräkna ca 800 sek utöver det maskinen kostar för frakten och rengöringstillbehören, så blir du inte förvånad senare. Med produkterna får du Enagics bruksanvisning för montering, användnings instruktioner, rengörings instruktioner, samt massa roliga tips på olika användningsområden för vattnet med de olika pH värdena. 

Vill du inspireras av våra olika sätt att använda vattnet för din hälsa och hushåll? Bloggen finns Användnings tips för vattnet som vi själva testat och tagit fram.

VILKA ÄR ENAGIC?

Enagic är företaget som tillverkar maskinerna, ett Japanskt företag som funnits i 45 år. Maskinerna skapas för hand i en och samma fabrik, vilket i dagsläget är unikt, och fördelaktigt ur miljösynpunkt. 


Enagic står för ett hållbart tänkande: maskin delar kan köpas till vid önskan om förnyande, och bytas ut eller lagas vid behov. Du kan även skicka in maskinen till Enagic på djuprengöring. Hemma gör du enkelt rent maskinen på egen hand, och tar du väl hand om den sägs den hålla i 15-20 år. En vatten joniserings maskin från Enagic är en långsiktig investering för både hälsan, ditt hushåll och miljön.

Nu till produkterna vi rekommenderar

Vi i Nordisk Urkrafts distributörs team har själva investerat i någon eller några av Enagics produkter vi presenterar nedan.
 
Klicka på rubrikerna för varje produkt, så kommer du till Enagics fullständiga produkt beskrivningar och priserna.

 

ENAGICS JRII

En vatten joniserings maskin som kopplas direkt till din kran. På grund av lägre strömförbrukning och färre titanium plattor är JRII är sedd som en av Enagics “start-modeller”, den betraktas som mer prisvärd. Rekommenderas för ett mindre hushåll på en till tre personer. Större familjer, föreningar eller företag bör överväga en mer robust modell som är bättre anpassade för den större vatten produktion som krävs för att underhålla stora hushåll. JRII genererar fem vatten sorter:
 • Starkt Kangen vatten pH 11 
 • Kangen vatten pH 8,5- 9,5
 • Neutralt vatten pH 7
 • Skönhetsvatten pH 6 
 • Starkt surt vatten pH 2,5

ENAGICS LEVELUK SD501

En vatten joniserings maskin som kopplas direkt till din kran. Enligt Enagic den finaste maskinen i sin klass, utnämnd som “flagship model, och ligger därför högre i pris. 
LeveLuk SD501 genererar de fem vatten sorterna: 
 • starkt Kangen vatten pH 11
 • Kangen vatten pH 8,5- 9,5
 • neutralt vatten pH 7
 • skönhetsvatten pH 6 
 • starkt surt vatten pH 2,5
7 titanium plattor ger ännu mer stabil syretillförsel, finfördelar vattenmolekylerna än mer effektivt, samt ger högre negativa ORP-nivåer (antioxidanter). LCD-panel i färg och en ”smart filter teknik”: din maskin berättar när det är dags att byta filter Yes- denna maskin pratar med dig. 🙂

ENAGICS K8

En vatten joniserings maskin som kopplas direkt till din kran. Kangen-8 har 8 titanium plattor för förbättrad vatten jonisering och ökad produktionspotential för antioxidanter. K8 kostar lite mer, den är mer avancerad än Enagics “start- modeller”. Den har en stor LCD-panel i färg och även denna maskin pratar med dig, den kan åtta språk. 🙂 
K8 genererar:
 • starkt Kangen vatten pH 11
 • Kangen vatten pH 8,5- 9,5
 • neutralt vatten pH 7
 • skönhetsvatten pH 6 
 • starkt surt vatten pH 2,5

ENAGICS ANESPA

En maskin du kopplar direkt till din dusch. Den producerar joniserat, mineral berikat vatten som du duschar eller badar i. En keramisk patron samt aktivt kolfilter tar bort nästan 100% klor, skadliga ämnen och bakterier från kranvattnet. Anespas funktion inkluderar att vattnet kommer i kontakt med flertalet mineral stenar. Din hud, kroppens största organ, absorberar mineralernas läkande effekt. En mineralsten är tagen från Futamata Radium Hot Spring i Hokkaido, Japan. Bad i denna varma källa rekommenderas till människor för att läka bland annat sköldkörtel sjukdomar, fibromyalgi samt eksem. Att duscha i dessa läkande mineraler dagligen är en hälsofördel.

Mineralerna är fuktgivande och vårdande för hud och hår. Vi är flera stycken i vårt team som fått bättre hy samt tjockare hår efter några månaders “Anespa duschar”. Tobias, en av våra härliga medarbetare, har nyligen blivit av med livslånga eksem, och njuter nu av att kunna duscha smärtfritt i varmt vatten för första gången på två år.

Här kan du ladda ner prislistan från Enagic för en extra översikt. Scrolla ner till Nr 3. “Informations” och klicka på punkt 1. “Pricelist” för att ladda ner den prislista som distributörerna arbetar med.

ENAGICS LEVELUK R

En vatten joniserings maskin som kopplas direkt till din kran.

En av Enagics “start”-modeller, som är mest överkomlig i pris. Respekt för kvaliteten har inte kompromissats utan det är lägre strömförbrukning och färre plattor som gör prisskillnaden. Enagic säger: “Enkelhet gifter sig med hög kvalitet”. Med 3 titanium plattor producerar LeveLuk R 3 nivåer av alkaliskt dricksvatten samt skönhets vatten… LeveLuk R genererar:

 • Kangen vatten pH 8,5- 9,5
 • neutralt vatten pH 7
 • skönhetsvatten pH 6 
Lätt vikt gör LeveLuk R smidig att resa med. Vi fyra grundare av Nordisk Urkraft har alla testat att resa med en LeveLuk R, och vi tycker den är bra.
Vill du lära dig mer om forskningen kring Kangen vattnets hälsofördelar och processen som skapar vätgas berikat vatten? Läs mer i avsnittet om Vätgas och Kangen vatten. 

ENAGICS KANGEN UKON

Enagic Kangen UKON är ett unikt framtaget kosttillskott, det första kosttillskottet som producerats genom att kombinera gurkmeja och Kangen vatten. I formen av gel-kapslar behålls gurkmejan färsk och potent. Curcumin är den aktiva ingrediensen i gurkmeja som motverkar fria radikaler och är en kraftig antioxidant. Den är erkänd som anti-inflammatoriskt naturligt läkemedel. I Indien har gurkmeja använts inom läkekonsten Ayurveda i över 6 000 år. 

Terra, Liv och Marianne i Nordisk Urkrafts team har kämpat med kronisk borrelia och andra kroniska sjukdomar som ger värk i kroppen och skador på nervsystemet, vi fascineras över Ukons läkande effekter. Många läkare rekommenderar gurkmeja för att bota borrelia. Vi upplever att smärta lindras och nervsystemet verkar komma ikapp sitt friska stadie enklare när vi äter Ukon kapslarna varje dag (1-5 om dagen), ihop med att dricka Kangen vattnet.

We ❤️ Ukon! 

Vill du lära dig mer om möjligheten att arbeta genom att distribuera Enagic produkter? Under fliken Att bli distributör hittar du information.
Vi hoppas du kommer trivas med dina Enagic produkter! Vårt mål är att inspirera dig till olika sätt att använda ditt nya förädlade vatten för din hälsa och ditt hushåll. Vi inspirerar och informerar via våran hemsida, via våra sociala medier och vår blogg. Vill du ha mer inspiration och information? Gilla gärna vår Facebook sida. 

FÖRÄDLA DITT VATTEN

BERIKA DITT LIV

KONTAKTA NORDISK URKRAFT →