ATT BLI DISTRUBUTÖR

Hem / Att bli distrubutör

BLI DISTRIBUTÖR

Vill du utforska möjligheterna du kan skapa i ditt liv genom att vara distributör? Då har du hamnat rätt!

Vill du ställa en fråga om informationen på sidan är det bara att…

 

KONTAKTA OSS→

ATT BLI DISTRUBUTÖR

Vi på Nordisk Urkraft är ett glatt gäng fristående distributörer av Enagics fantastiska vatten joniserings maskiner. Vi älskar projektet vi arbetar med. Det handlar främst om att höja sin egen och andras hälsa och ekonomi.

ALLT BÖRJAR MED DIN INVESTERING I HÄLSOSAMT KANGEN VATTEN

Kangen vatten är filtrerat, renat vatten som är vätgas berikat. Det är en kraftfull selektiv antioxidant som är bra för vår hälsa ända ner på cellnivå. Du går med i projektet genom att själv investera i en vatten joniserings maskin som förädlar ditt vatten. Vill du bli distributör hjälper du sedan andra få tillgång till samma hälsosamma vatten.

Kangen vattensom vattnet kallas på japanska, syftar till ”tillbaka till källan”: vattnet när det är oförstört, rent och potent för att läka oss, som det ska vara med andra ord. 

Enagic, det japanska företaget som tillverkar vatten joniserings maskinerna, skapar dessa för hand i en enda fabrik vilket är fördelaktigt ur miljösynpunkt. Enagic står för ett hållbart tänkande: delar kan bytas ut, maskinerna kan skickas in på djup rengöring och service. Hemma gör du enkelt rent maskinen, tar du väl hand om den kan den hålla i ca 15- 20 år. 

Under fliken Att äga en vattenmaskin hittar du de Enagic produkter som vi på Nordisk Urkraft rekommenderar. En vattenmaskin från Enagic är en engångsinvestering, en långsiktig investering för din hälsa. Nedan förklarar vi hur det går till att bli distributör genom din investering.

Bli distributör

Vill du bli distributör öppnas ett distributörs konto åt dig och du får skriva på ett avtal för Enagic distributörer. Genom att du köper en eller flera vattenmaskiner från Enagic till ditt hushåll, kan distributörs konto öppnas åt dig. Vi vill klargöra tre punkter direkt.

 • Du behöver aldrig köpa något mer från Enagic för att behålla din plats som distributör, du investerar en gång, och därefter arbetar du så mycket eller lite du vill.
 • Att vara distributör innebär inte att du själv köper in och säljer produkter.
 • Du hjälper istället till att fylla i och skicka beställnings formulär åt personerna du tar in i projektet. Vi beskriver denna process längre ner på sidan.

Vissa du tar in i projektet vill bli distributörer, andra vill ha en vattenmaskin till sitt hem utan att arbeta med projektet. Oavsett vilket är Alla välkomna in i gänget.

Du arbetar i din egen takt, som en egenföretagare med eget ansvar. Ditt resultat är beroende på hur mycket arbete som är möjligt för dig att lägga ner, samt hur många distributörer som går in i via dig.

När du skriver på ditt distributörs avtal uppger du det bankkonto du vill ha pengar insatta på, så att Enagic kan sätta in din provision åt dig när du gör försäljningar. Du registrerar dig som egenföretagare om du inte redan har en egen firma. Du betalar sedan skatt som vanligt i Sverige (om det är här du bor). Det är precis som att få lön från ett företag och beskattas på så vis, men du gör din bokföring själv och observerar att du själv ska deklarera din inkomst från Enagic.

Arbetet sker utan chefer och utan en hierarkisk struktur att förhålla sig till. Däremot är vi ett team av likasinnade människor med visionen att höja vår egen och andras hälsa, samt bevara vattnet rent och värna om naturen.

Det som också är bra med projektet är Enagics generösa kompensationsplan, som gör att du har goda möjligheter att tjäna pengar, om du får fler distributörer med dig, som arbetar på och tar in nya distributörer i sin tur.

Vi vill redan nu informera om att Enagic ger dig ekonomiska möjligheter via dess kompensationsplan som innebär att du får utbetalning efter din direktförsäljning av produkterna. Det är inte ett så kallat pyramidspel. Enagic granskades denna sommar av svenska spelinspektionen på grund av en fråga från en kvinna som var intresserad av projektet, men först ville veta vad hon gav sig in i. Spelinspektionen lade ner granskningen, efter bedömningen att det inte fanns anledning att fortsätta.

När du själv fått hem din maskin och provat vattnet, rekommenderar vi att du ärligt delar med dig av dina upplevelser du själv har erfarit med vattnet, till dina medmänniskor. Det kan ske i möten, i events, på fler olika sätt du kommer på- både ute i livet och/ eller via internet och sociala medier.

Såklart är det ekonomiska syftet om du själv är distributör, att fler går med och blir distributörer. För oss på Nordisk Urkraft är hälsan och välmåendet viktigast och en ekonomisk vinst är en stor bonus vi njuter av sekundärt.

 

I korta drag, Vad behövs för att vara distributör?

 • Ett driv att vilja hjälpa sig själv, sina nära och fler människor till bättre helhetshälsa och ekonomiskt välstånd.
 • En investering i en fantastisk vatten joniserings maskin från Enagic till ditt eget hushåll.

 

Vilka fördelar finns med att vara distributör?

 • I vilken takt och hur du arbetar är helt upp till dig. Eget ansvar skapar på sikt din ekonomiska frihet.
 • En dator plus internet behövs om en gillar att arbeta från datorn, arbetet kan göras helt online, från var som helst i världen.
 • Detta arbete kan du göra ihop med en partner, en familjemedlem, vän, en grupp du arbetar med, eller enskilt.

 

Hur ser arbetets uppgifterna ut för en distributör?

 • Arbetet baseras på att ge ut information och inspirera andra. Hur du gör är helt upp till dig.
FÖRSLAG
 • Social media används med fördel, för den som vill, för att sprida information och inspirera.
 • Skapa events, informations möten, träffar, eller helt enkelt bjud hem folk som du känner för att skapa tillfällen där vattenmaskinerna visas, Kangen vattnet får provas, dina erfarenheter delas, med mera.
 • Du som blir distributör via någon i Team Nordisk Urkraft kan arbeta genom att visa informationen på denna hemsida för de som är intresserade via dig. Mer om detta läser du nedan under rubriken “Att introducera människor till projektet via Nordisk Urkrafts plattform”.
 • Du kan skapa egna produkter med Kangen vatten som du säljer eller ger ut som prov produkter på events, tillexempel kan du designa egna vattenflaskor med mera.
 • Du kan såklart skapa din egen informations plattform och/ eller hemsida, som vi på Nordisk Urkraft gjort.
 • Många möjligheter finns, kom ihåg att dubbelkolla med Enagic angående tillåten design och copyright skydd, om du ska skapa egna produkter med Kangen vatten eller skapa en hemsida och använda Enagics logga till något!
Låt oss nu klargöra processen att sälja genom att lägga beställningar…

 

En försäljning sker när någon vill investera i en vattenmaskin via dig!

 • Varesig någon vill bli distributör eller endast äga en maskin så fyller du i beställningsformulär som båda parter signerar och du sänder dessa till Enagic via mail eller post. Då du lägger beställningen har du gjort en försäljning.
 • Enagic sköter hela processen med att ta emot betalning från den nya kunden, samt registrera din försäljning så att du får betalt.
 • Enagic lägger in den nya distributören i systemet så att denne också kommer kunna börja arbeta direkt.
 • Enagic sköter alla utbetalningar till alla distributörer, all logistik, all leverans, tar emot betalningen för sina produkter, tar hand om kundsupport, reparationer med mera.

Om du bor i Sverige är Enagic EU din bas. Närmsta Enagic kontoret är i Tyskland, Düsseldorf. Kontoret i Tyskland packar och sänder maskinerna till den nya ägaren, med all info ägaren behöver om maskinen vad gäller skötsel råd, monterings instruktioner, användnings tips för vattnet och så vidare.

Du kommer inte bara få betalt när du själv säljer en vattenmaskin/ tar in en ny distributör. Du får utbetalning enligt kompensationsplanen, när nya distributörer du tagit in i projektet börjar sälja i sin tur.

Du tjänar mycket mer om du tar in fler distributörer i projektet som gör försäljningar. Det är väl värt arbetet du lägger in då kompensationsplanen är bra utformad! All info du behöver om kompensationsplanen finns i videon längst ner på sidan.

Att introducera människor till projektet via Nordisk Urkrafts plattform

Ett enkelt sätt att skapa intresse är att visa folk denna hemsida, den är en informationsplattform som Nordisk Urkrafts växande distributörs team använder. Det är en bas att vända sig till där inspiration och information om Kangen vattnet och dess möjligheter presenteras på svenska.

Du som går in som distributör via någon i Nordisk urkrafts team kan i din tur visa folk informationen på hemsidan. Vi tar inget betalt av dig för det. Hemsidan är gratis att använda. Den är skapad för dig som är distributör i Team Nordisk Urkraft, för att vi vill att hela vårt team ska kunna använda hemsidans information för att lyckas med försäljningar. Vi arbetar för att vi vill att fler ska få bättre hälsa och nya ekonomiska möjligheter. 

Du introducerar människor till projektet genom att vidarebefordra information, som vi gör till dig nu tillexempel. Som vi beskrivit ovan har du massa möjligheter att skapa ditt eget material, skapa produkter, hålla events med mera. Vi klargör åter igen att Du är en egen företagare när du är distributör för Enagic. Nordisk Urkraft är ett team av fristående distributörer.

Kom därför ihåg att alltid uppmana de som är intresserade att köpa vattenmaskin och/ eller bli distributör via dig, att kontakta dig personligen efter de har sett hemsidan. Det är för att du blir deras sponsor om de går in i projektet via dig. De som är intresserade via dig ska alltså inte kontakta Nordisk Urkraft i syftet att gå med i projektet- våra kontaktuppgifter är i den aspekten till för de som är intresserade att gå in i projektet via grundarna: Terra, Robin, eller Marianne!

Vi erbjuder ett fint Community online.

När du blir Enagic distributör via någon av oss som redan är med i Team Nordisk Urkraft får du också gärna bli medlem i vår Facebook grupp ”Nordisk Urkraft Distributörer”.
Där får du tillgång till massa bra informations filer, inspiration, tips, bra länkar och ett härligt community! Om du vill vara med ber du din sponsor/ kontaktperson lägga till dig i gruppen. När du beställt din vattenmaskin via någon distributör i Nordisk Urkrafts team och skrivit på Enagics distributörs avtal är du varmt välkommen in i vår Facebook grupp. Vi rekommenderar dig att gå med för att kontinuerligt få support och bli inspirerad. I gruppen får du veta mer om hur andra distributörer gjort för att lyckas med försäljningar, du får tillgång till filer med spännande forskning om vatten, informativa videos, personliga inspirerande storys och mer bra innehåll för distributörer.

 

Gilla även vår sida på Facebook för mer information och inspiration.

På instagram finns vi distributörer under #nordiskurkraft.

På vår youtube har vi samlat bra information om vattnet. Eget material kommer med tiden.

Vi vill visa dig våra olika sätt att arbeta med projektet via vår hemsida, i verkliga livet när vi ses, samt på våra sociala medier. Målet är att du blir inspirerad att hitta ditt eget unika sätt att arbeta. Vi vet att alla är individer med olika förutsättningar och möjligheter vad gäller energi, hälsa, tid, pengar, arbetsmiljö och annat som kan komma att påverka under resans gång. Det finns möjlighet att arbeta på ett sätt som passar just dig.

Vår Vision om arbetet i rollen som distributör

Distributörer som delar Nordisk Urkraft visionen är här för att inspirera och stötta varandra samt dela tips så att alla lyckas. Vi tror inte på att tävla med varandra och hinna först till prispallen. Vi säger: vi lyckas när ni lyckas. N.U grundarna står för ärlighet, transparens och äkthet i våra affärer, samarbeten och ekonomiska möjligheter.

Information från Enagic

Här är en länk till Enagic EU där du kan ladda ner informations dokument, prislistorna, beställningslistorna, distributörs avtal… Det du behöver i arbetet som distributör.
Här ser du hur Enagic själva presenterar distributörs möjligheten, det är en bra informationssida att visa engelsk talande som är intresserade av projektet… 

Ta del av Enagics kompensationsplan

Vill du lära dig om kompensationsplanen som du kommer få betalt enligt? 
Vi har lagt till svensk text på videon nedan, som visar grunden i Enagics unika ”8 point plan”. Det kan hända att du måste aktivera undertext spåret på din youtube, klicka då längst ner till höger i videon, på inställningar/ “kugghjulet”, och aktivera undertext spåret på svenska.
 
Det är en fördel att ha lite tålamod med att lära dig systemet som Enagic byggt upp, och du behöver inte förstå allt på en gång. Kom ihåg att du kan kontakta den som introducerade dig till möjligheten att bli distributör (din sponsor) för att förstå helheten, komma igång och bli helt redo att arbeta. Om du funderar på något inom kategorin att bli distributör kan du alltid kontakta oss här.

FÖRÄDLA DITT VATTEN

BERIKA DITT LIV

KONTAKTA NORDISK URKRAFT →