Om Nordisk Urkraft

Hem / Om oss

Lär dig mer om oss

Vi ser fram emot att höra från dig också, det är en fröjd för oss att välkomna dig in i vårt team om du är intresserad av att arbeta som distributör. Hör av dig till oss.

info@nordiskurkraft.se→

Om oss

Terra, Marianne, Robin och Axel är vi fyra som grundade Nordisk Urkraft, N.U!

 

Terra och Marianne utgör teamet Inspirationskällan. Bland annat har de två hand om det kreativa materialet, inspirerande foton och texter på hemsidan och våra sociala medier.
 
Robin och Axel utgör teamet Informationshavet. Deras uppgifter inkluderar bland annat att inspirera, informera och guida dig i hur du lyckas i arbetet som distributör.

Vi arbetar för att… 

Vi vill hjälpa att öka människors hälsa, visa nya ekonomiska möjligheter och nya sätt att arbeta genom att lyfta varandra. Vi vill vara en del av en positiv förändring mot starka individer och starka familjer, som på sikt ger starka samhällen. Vi vill vara en del av förändringen mot en trygg omgivning där vi lever grundade i gemenskap och omtanke för att bevara naturen. 

 

Vi är glada att vi är ett växande team av distributörer. 
Läs vidare för att få veta mer om oss.

Vår vision

 

Vi står för Visionen om rent vatten…

 

  • Som höjer hälsan hos individen och familjen, med bättre helhetshälsa skapas friskare samhällen.
  • Som skapar tacksamhet, förståelse och insikt i naturens processer som ger oss vatten- vatten är liv.
  • Som skapar medvetenhet kring användning av vatten- det är inte en självklar förbrukningsvara.

 

Och vi står för Visionen om att arbetet som distributörer…

 

  • Bygger på respekt för individen, allas unika livsresa som tagit oss dit vi är idag.
  • Ger möjlighet till givande samarbete, en ska få göra det en är bra på. Då har vi kul, och får bättre resultat.
  • Är ett arbete som sker på egna villkor, en disponerar sin tid själv, och skapar sig en chans att förverkliga livs drömmar.

Våra personliga presentationer

  

 

AXEL

Mitt namn är Axel, född och uppvuxen i Sävedalen utanför Göteborg. Sedan vintern 2018 bor jag lyckligt i ett mysigt hus söder om Fjärås med min älskade fästmö Marianne. Jag håller på att landa och lära mig att leva på den lugna landsbygden då jag i grunden är en sådan person som är aktiv och ständigt gillar att testa nya aktiviteter. Jag gör ofta allt för att inte sitta still. Mindfulness har hjälpt mig att rikta min energi och jag arbetar med att utforska nya tekniker för att förbättra min hälsa. Jag dokumenterar det som fungerar och sprider det vidare.

 
Jag är tacksam och exalterad för att min vision om att kunna inspirera människor till bättre hälsa går att förverkliga med hjälp av projektet Nordisk Urkraft.

Jag praktiserar andningstekniker, mindfulness och fysisk träning på daglig basis för att må bra och kunna ha energi till att arbeta med det som ligger nära till hjärtat vilket är personlig utveckling. Känslan av att växa, förstå mig själv och min omgivning har sedan år 2012 drivit mig att finna kreativa lösningar på emotionella och fysiska utmaningar...

 
År 2016 började mig kropp ge mig signaler och jag fick tydliga utmattningssymptom efter att ha arbetat 7 dagar i veckan under några års tid. Jag ville inte sluta arbeta, för då visste jag inte vad jag skulle göra. Jag är glad att jag lyssnade på min fästmö Marianne och tog mig tid att återhämta mig, och lära mig planera in vila i kalendern. Efter en lång återhämtningsperiod som varade flera månader insåg jag att min dåvarande livsstil, arbete, kollegor och vänner inte var optimalt för min hälsa. Jag började göra förändringar som påverkar min hälsa positivt. Jag har lärt mig mycket och jag har mycket kvar att lära. Det jag har gått igenom kan hjälpa andra att komma längre fram på sin resa. Jag är säker på att alla vi sitter inne på kunskaper som kan hjälpa andra att växa.
VAD JAG GILLAR
Jag älskar människor och kommunikation. Det som fascinerar mig är kontakten jag får med människor, möten som leder till nya utvidgade perspektiv och insikter. Jag gillar att lyssna och är intresserad av människors upplevelser och hur vi tillsammans kan använda våra erfarenheter för att samarbeta, utvecklas och ta bättre beslut i framtiden. 

 

Jag brinner för att coacha människor och guida dem in i sig själva för att stärka självkänsla och självförtroende. Jag blir varm i själen när jag ser hur någon växer och vågar gå mot sina mål. Jag har fått mycket guidning och inspiration från min kollega och vän Robin som är en skicklig coach inom personlig utveckling, han är skicklig på att hjälpa människor hjälpa sig själva.

 
VAD JAG HAR GJORT
  • Medgrundare i ett aktiebolag som arbetat inom hälsobranschen med import av hälsosam mat och superfoods till stora kedjor som Ica, Hemköp och Pressbyrån. En utvecklande period som lärde mig mycket om näringslivet, företagsamhet och kundkontakt.
  • Medgrundare av Idrottsföreningen Mov3 Academy i Göteborg som sedan spred sig till Kungsbacka, Angered och Partille.  Vi lärde ut parkour till barn och ungdomar. Vi arbetade tätt med kommuner och andra föreningar för att skapa rättvisa och bra möjligheter för ungdomar med olika bakgrunder att träna och utveckla kroppskontroll.
  • Utbildningen Vägvisaren, leds av Robin på Jordad.nu och är en ettårig utbildning i personlig utveckling. Denna tid gav mig ökad insikt i hur mina tankar och känslor fungerar. Jag har fått verktyg för livet som bland annat hjälper mig se beteendemönster som jag vill uppdatera till mer gynnsamma för mig och omvärlden. Nu fortsätter jag med år två av utbildningen: Stigfinnaren.

Inom Nordisk Urkraft kommer jag främst att arbeta med sociala evenemang, coachning för dig som är distributör, försäljning, inspirerande information och support. Jag hoppas vi kan mötas och UPPTÄCKA hur vi tillsammans kan bli berikade.
Min inriktning de senaste åren har varit att finna hur kan jag arbeta med någonting som ger mig rättvis inkomst och samtidigt hjälper människor till bättre hälsa och välmående. Nordisk Urkraft är mitt svar, jag är stolt att arbeta som distributör och guidar dig som är intresserad att utforska möjligheterna… Hör gärna av dig till mig.
Följ gärna min resa på…

Marianne

Jag heter Marianne och är 30 år. Jag är född och uppvuxen i Göteborg. Jag bor i ett mysigt hus i skogen utanför Fjärås med min fästman Axel. Jag älskar att vara ute i naturens ro och andas frisk luft, att flytta bort från stan är ett av mitt livs bästa beslut. När vi ville göra visionen om ett hus i naturen till verklighet sommaren 2017 var letandet igång. Lagom till midvintern hade vi fått vårt nya hem.

 
Jag har rest mycket tidigare i mitt liv och har bott i både Paris och London när jag var i tidig 20 års ålder. Jag har rest mest i Europa och Sydostasien. Två år i rad fastnade jag för djungel paradiset Costa Rica i Central Amerika och var där några månader varje gångNu känns det som att jag funnit en trygg och härlig plats att kalla mitt hem. Efter mycket olika sysselsättningar vet jag nu vad jag vill göra, vilket känns otroligt skönt. Jag är en typisk tvilling i stjärntecknet på så vis att jag har många intressen, är multi-kreativ och bra på många olika saker, något jag med åren äntligen lärt mig göra till min fördel.
I projektet Nordisk Urkraft har jag tagit möjligheten till kreativt samarbete med vänner som brinner för samma sak som jag. Här har jag äntligen lyckats kombinera mina talanger till en bra enhet som ger bra resultat FÖR MIG OCH andra. Jag brinner för att vara kreativ, inspirera och hjälpa människor till bättre hälsa.

 

På senaste har jag återupptagit mitt intresse för fotografi och blivit kreativ inom en för mig ny gren: fotokonst. Min fotokonst du ser här på hemsidan, på bloggen som jag och min kära vän Terra skapar ihop, och på Nordisk Urkraft sociala medier.

 

Jag driver mitt eget företag Mariannes healing arts, jag är både konstnärinna och yogalärare. Du är välkommen att följa mina kreativa projekt och få mer info på min instagram och facebook…sök på @mariannes.healing.arts så hittar du mig. En webshop för min konst är på väg, vilket är så roligt, det är en av mina drömmar som nu går i uppfyllelse!
 
Jag älskar att vara kreativ: måla, rita, fota, skapa fotokonst, skriva och skapa hantverk som att knyta drömfångare och andra dekorationer. Att dekorera i hemmet och påta i trädgården ingår i det kreativa arbetet jag älskar. Att vara kreativ och skapa med händerna gör mig allra lyckligast, och ger mig ro i kropp och själ.

Jag har studerat religionsvetenskap och humanbiologi i ett universitetsprogram från Högskolan i Gävle, som jag har examen i. Jag har även studerat kreativt skrivande på universitet i två års tid. Jag har ett intresse för symboler, myter och riter. Uråldriga naturnära levnadssätt som shamanism och mystiska traditioner som yoga, samt forn nordisk mytologi fascinerar mig extra mycket.

 
Schamanism och Yoga har jag skrivit universitets uppsatser i, samt praktiserat själv under flera års tid. Jag intresserar mig för människan, hennes spiritualitet och hur livet på jorden sett ut innan vi “moderna” människor kom hit. Lika väl intresserar jag mig för nutiden och framtiden. I kombination med intresset inom kreativt skrivande som hänger med, tror jag minst en bok som berör några av dessa ämnen blir utgiven av mig till slut.
 
Jag älskar att röra mig och andas: yoga, dansa och träna…  Jag är yogalärare i YogaSomatics, en spännande yogaform baserad på fri rörelse från varje individ. Jag är också yogalärare i härliga Restorative Yoga- återhämtande yoga. En stor del av min livsresa i vuxen ålder har inkluderat att studera mitt andetag och observera min kropp i rörelse eller stillhet. Att lära ut yoga och andning är både en inlärning och utlärning samtidigt. Det viktigaste jag själv funnit som en nyckel till läkning är avslappning. Bland annat därför älskar jag att lära ut yoga. Jag uttrycker det jag lär mig om kroppen och själen i min konst: måleri och skrift.

Jag var sjuk i borrelia/multi systemisk infektions sjukdom år 2017 och två års tid framåt. Jag var allvarligt sjuk i flera månader av denna tid. Infektionerna satte sig i nervsystemet på hörsel, kognitiv förmåga och organens funktioner. Det har varit en viktig del av min livstid. Jag har lärt mig mycket om sjukdom, hälsa och hur stress påverkar hälsan negativt. I januari 2019 fick jag äntligen min diagnos och visste vad jag kämpade mot, då började jag göra allt för att bli frisk.

 
I skrivandets stund, oktober 2019, är jag snart helt frisk. Det är en resa i sig att komma tillbaka från stadiet av borrelia jag kämpade mot, neuroborreliosis. På bloggen kommer du senare kunna läsa om min hälsoresa, min erfarenhet av att läka med Kangen vattnet och Enagics Ukon gurkmeja kosttillskott. Jag skriver också om de andra anti-inflammatoriska, hälsofrämjande metoder som hjälpt mig tillbaka till hälsa. Det tycker jag är värt att dela med sig av. Jag önskade det fanns mer allmänt känd info om borrelians symptom och hur allvarliga infektionerna kan bli. Då hade jag kunnat få min diagnos mycket tidigare och starta rätt behandlingsmetoder direkt. Det är avgörande hur tidigt en märker borrelian.
 

Från denna svåra tid har jag har lärt känna mig själv väl. Med nya lärdomar vet jag hur jag ska göra för att må bra. Att skapa tid att vara kreativ och ta bra val för hälsan varje dag är en nyckel för mitt välmående. Ingenting är viktigare än hälsan för mig. Det visste jag inte förrän den togs ifrån mig. Nu rullar livet på igen och det är jag otroligt tacksam för.

Följ min resa och…

Se min konst på instagram 
Gilla gärna min Facebook sida 

Terra

 

Presentation av Terra kommer.

 

Terra och Marianne utgör teamet Inspirationskällan och står för det kreativa materialet, inspirerande foton och texter.
 

 

Välkommen att följa Terra 

Robin 

Presentation av Robin kommer.

Robin och Axel utgör informations teamet som inspirerar, informerar och guidar dig i hur du lyckas i arbetet som distributör.

 
Välkommen att följa på sociala medier

FLER DISTRIBUTÖRER

 

Nedan ser du de första distributörerna som kom in i Nordisk Urkrafts team efter grundarna. Vi är glada att vi blir fler och fler distributörer som delar Nordisk Urkrafts vision.
När du blir Enagic distributör via någon av oss som redan är med i Team Nordisk Urkraft får du också gärna bli medlem i vår Facebook grupp ”Nordisk Urkraft Distributörer”.

Om du vill vara med i vår Facebook grupp ber du din sponsor/ kontaktperson lägga till dig i gruppen. När du beställt din vattenmaskin via någon distributör i Nordisk Urkrafts team och skrivit på Enagics distributörs avtal är du varmt välkommen in i vår Facebook grupp. I gruppen kan du läsa alla distributörers personliga presentationer och även lära känna fler av oss, tills vi ses “irl”. Events och träffar är en del av arbetet som distributör för den som tycker det är kul och vill medverka.

Johan, 49, Mölnlycke

Tobias, 28, Mölndal

Malin, 28, Karlshamn
Colin, 32, Älvängen 
Liv, 31, Älvängen