Om Nordisk Urkraft

Hem / Om oss

Lär dig mer om oss

Vi ser fram emot att höra från dig också, det är en fröjd för oss att välkomna dig in i vårt team om du är intresserad av att arbeta som distributör. Hör av dig till oss.

info@nordiskurkraft.se→

Om oss

Vi arbetar för att… 

Vi vill hjälpa att öka människors hälsa, visa nya ekonomiska möjligheter och nya sätt att arbeta genom att lyfta varandra. Vi vill vara en del av en positiv förändring mot starka individer och starka familjer, som på sikt ger starka samhällen. Vi vill vara en del av förändringen mot en trygg omgivning där vi lever grundade i gemenskap och omtanke för att bevara naturen. 

 

Vi är glada att vi är ett växande team av distributörer. 
Läs vidare för att få veta mer om oss.

Vår vision

 

Vi står för Visionen om rent vatten…

 

  • Som höjer hälsan hos individen och familjen, med bättre helhetshälsa skapas friskare samhällen.
  • Som skapar tacksamhet, förståelse och insikt i naturens processer som ger oss vatten- vatten är liv.
  • Som skapar medvetenhet kring användning av vatten- det är inte en självklar förbrukningsvara.

 

Och vi står för Visionen om att arbetet som distributörer…

 

  • Bygger på respekt för individen, allas unika livsresa som tagit oss dit vi är idag.
  • Ger möjlighet till givande samarbete, en ska få göra det en är bra på. Då har vi kul, och får bättre resultat.
  • Är ett arbete som sker på egna villkor, en disponerar sin tid själv, och skapar sig en chans att förverkliga livs drömmar.

Våra personliga presentationer

Marianne

Jag heter Marianne och är 30 år. Jag älskar att vara ute i naturens ro och andas frisk luft, att vara kreativ är det bästa jag vet.

 
Jag har rest mycket tidigare i mitt liv och har bott i både Paris och London när jag var i tidig 20 års ålder. Jag har rest mest i Europa och Sydostasien. Jag har även fastnat för djungel paradiset Costa Rica i Central Amerika oc hvarit där tre gånger. Efter mycket olika sysselsättningar vet jag nu att jag vill arbeta med min konst fullt ut, vilket känns otroligt härligt. Jag är en typisk tvilling i stjärntecknet på så vis att jag har många intressen, är multi-kreativ och bra på många olika saker, något jag med åren äntligen lärt mig göra till min fördel.
I projektet Nordisk Urkraft har jag tagit möjligheten till kreativt samarbete med vänner som brinner för samma sak som jag. Här har jag äntligen lyckats kombinera mina talanger till en bra enhet som ger bra resultat FÖR MIG OCH andra. Jag brinner för att vara kreativ, inspirera och hjälpa människor till bättre hälsa.

 

På senaste har jag återupptagit mitt intresse för fotografi och blivit kreativ inom fotokonst. Min fotokonst du ser här på hemsidan, på bloggen som jag och min kära vän Terra skapar ihop.

 

Jag driver mitt eget företag Mariannes healing arts, jag är både konstnärinna och yogalärare. Att driva en webshop för min konst är är en av mina drömmar som nu går i uppfyllelse! Du är välkommen att följa mina kreativa projekt och få mer info på min instagram och facebook @mariannes.healing.arts. 
 
Jag älskar att vara kreativ: måla, rita, fota, skapa fotokonst, skriva och skapa hantverk som att knyta drömfångare och andra dekorationer. Att dekorera i hemmet och påta i trädgården ingår i det kreativa arbetet jag älskar. Att vara kreativ och skapa med händerna gör mig allra lyckligast, och ger mig ro i kropp och själ.

Jag har studerat religionsvetenskap och humanbiologi i ett universitetsprogram från Högskolan i Gävle, som jag har examen i. Jag har även studerat kreativt skrivande på universitet i två års tid. Jag har ett intresse för symboler, myter och riter. Uråldriga naturnära levnadssätt som shamanism och mystiska traditioner som yoga, samt forn nordisk mytologi fascinerar mig extra mycket.

 
Schamanism och Yoga har jag skrivit universitets uppsatser i, samt praktiserat själv under flera års tid. Jag intresserar mig för människan, hennes spiritualitet och hur livet på jorden sett ut innan vi “moderna” människor kom hit. Lika väl intresserar jag mig för nutiden och framtiden. I kombination med intresset inom kreativt skrivande som hänger med, tror jag minst en bok som berör några av dessa ämnen blir utgiven av mig till slut.
 
Jag älskar att röra mig och andas: yoga, dansa och träna…  Jag är yogalärare i YogaSomatics, en spännande yogaform baserad på fri rörelse från varje individ. Jag är också yogalärare i härliga Restorative Yoga- återhämtande yoga. En stor del av min livsresa i vuxen ålder har inkluderat att studera mitt andetag och observera min kropp i rörelse eller stillhet. Att lära ut yoga och andning är både en inlärning och utlärning samtidigt. Det viktigaste jag själv funnit som en nyckel till läkning är avslappning. Bland annat därför älskar jag att lära ut yoga. Jag uttrycker det jag lär mig om kroppen och själen i min konst: måleri och skrift.

Jag var sjuk i borrelia/multi systemisk infektions sjukdom år 2017 och två års tid framåt. Jag var allvarligt sjuk i flera månader av denna tid. Infektionerna satte sig i nervsystemet på hörsel, kognitiv förmåga och organens funktioner. Det har varit en viktig del av min livstid. Jag har lärt mig mycket om sjukdom, hälsa och hur stress påverkar hälsan negativt. I januari 2019 fick jag äntligen min diagnos och visste vad jag kämpade mot, då började jag göra allt för att bli frisk.

 
I skrivandets stund, oktober 2019, är jag snart helt frisk. Det är en resa i sig att komma tillbaka från stadiet av borrelia jag kämpade mot, neuroborreliosis. På bloggen kommer du senare kunna läsa om min hälsoresa, min erfarenhet av att läka med Kangen vattnet och Enagics Ukon gurkmeja kosttillskott. Jag skriver också om de andra anti-inflammatoriska, hälsofrämjande metoder som hjälpt mig tillbaka till hälsa. Det tycker jag är värt att dela med sig av. Jag önskade det fanns mer allmänt känd info om borrelians symptom och hur allvarliga infektionerna kan bli. Då hade jag kunnat få min diagnos mycket tidigare och starta rätt behandlingsmetoder direkt. Det är avgörande hur tidigt en märker borrelian.
 

Från denna svåra tid har jag har lärt känna mig själv väl. Med nya lärdomar vet jag hur jag ska göra för att må bra. Att skapa tid att vara kreativ och ta bra val för hälsan varje dag är en nyckel för mitt välmående. Ingenting är viktigare än hälsan för mig. Det visste jag inte förrän den togs ifrån mig. Nu rullar livet på igen och det är jag otroligt tacksam för.

Följ min resa och…

Se min konst på instagram 
Gilla gärna min Facebook sida 

Terra

 

Presentation av Terra kommer.

 

Terra och Marianne utgör teamet Inspirationskällan och står för det kreativa materialet, inspirerande foton och texter.
 

 

Välkommen att följa Terra 

Robin 

Presentation av Robin kommer.

Robin inspirerar, informerar och guidar dig i hur du lyckas i arbetet som distributör.

 
Välkommen att följa på sociala medier

FLER DISTRIBUTÖRER

 

Nedan ser du de första distributörerna som kom in i Nordisk Urkrafts team efter grundarna. Vi är glada att vi blir fler och fler distributörer som delar Nordisk Urkrafts vision.
När du blir Enagic distributör via någon av oss som redan är med i Team Nordisk Urkraft får du också gärna bli medlem i vår Facebook grupp ”Nordisk Urkraft Distributörer”.

Om du vill vara med i vår Facebook grupp ber du din sponsor/ kontaktperson lägga till dig i gruppen. När du beställt din vattenmaskin via någon distributör i Nordisk Urkrafts team och skrivit på Enagics distributörs avtal är du varmt välkommen in i vår Facebook grupp. I gruppen kan du läsa alla distributörers personliga presentationer och även lära känna fler av oss, tills vi ses “irl”. Events och träffar är en del av arbetet som distributör för den som tycker det är kul och vill medverka.

Johan, 49, Mölnlycke

Tobias, 28, Mölndal

Malin, 28, Karlshamn
Colin, 32, Älvängen 
Liv, 31, Älvängen