Terra, Marianne, Robin och Axel är grundare av projektet…

Vi hälsar dig välkommen till vår nya plattform!

 

 

Läs våra personliga presentationer och ta reda på mer om oss här.

Terra och Marianne utgör teamet Inspirationskällan. Bland annat har de två hand om det kreativa materialet, inspirerande foton och texter på hemsidan och våra sociala medier.

Robin och Axel utgör teamet Informationshavet. Deras uppgifter inkluderar bland annat att inspirera, informera och guida dig i hur du lyckas i arbetet som distributör.

Vi är glada att vara ett växande team av distributörer som har olika sätt att arbeta, men samma vision och mål att öka hälsa och ekonomi hos människor. De distributörer som var först att gå in i projektet via grundarna ser du längst ner på sidan om oss.

Du som vill bli distributör i team Nordisk Urkraft får tillgång till vår facebook grupp ”Nordisk Urkraft Distributörer” när du beställt en vattenmaskin via någon av oss som redan är med i teamet samt skrivit på Enagics avtal för distributörer. Be din sponsor/ kontaktperson lägga till dig i vår Facebook grupp om du vill vara med. Det glädjer oss att du vill bli en del av Nordisk Urkraft! Varmt välkommen till oss.

 

MER OM VARFÖR VI ARBETAR OCH MER OM OSS FINNER DU HÄR.